NL-doet!!!

Wist je dat je vanaf nu je klus kunt aanmelden voor NLdoet 2020? Zo kan jouw organisatie op 13 en 14 maart meedoen met de grootste vrijwilligersactie van Nederland.
Meld je klus aan op: https://www.nldoet.nl/meld-je-klus-aan

Over NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Meedoen?

Heeft jullie organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke klus? Meld deze dan vanaf 1 november 2019 aan op deze website en doe mee! 
 

Financiële bijdrage

Naast het aanmelden van je klus, kun je er ook een financiële bijdrage voor aanvragen. Dat kun je t/m 31 januari 2020 hier doen. Je leest er ook aan welke voorwaarden je klus moet voldoen.
(bron: NLdoet.nl)

Stichting Welzijn Middelburg

We denken vanuit het vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig graag met jullie mee, dus als je vragen hebt over het omschrijven van je klus en / of de financiële aanvraag, voel je welkom om contact met ons op te nemen!

Samen vrijwillig en NLdoet

Sinds 2014 organiseert Samen Vrijwillig de Middelburgse editie van NLdoet. We zien dit als een kans om sociale initiatieven te ondersteunen, ontmoetingen te creëren, vrijwilligers te waarderen, nieuwe groepen vrijwilligers te verleiden en de sociale samenhang in Middelburg te vergroten.

Dit jaar hielden we een ontmoetingsontbijt bij Kinderboerderij De Klepperhoeve voor teamleden en vrijwilligers van de kinderboerderij samen met buurtbewoners, vertegenwoordigers van andere organisaties en  vertegenwoordigers van de gemeente Middelburg en het wijkteam. Daarnaast organiseerden we een high tea  en kinderactiviteiten voor de gezinnen die tijdelijke ondersteuning ontvingen van Home-Start en de vrijwilligers van Home-Start. Ook gaven we een gastles over vrijwilligerswerk op Scalda.

Onze plannen voor de komende editie? Die zijn nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte. Hou de infomail in de gaten tegen die tijd!

Voorbereidingen voor de high-tea voor gezinnen en vrijwilligers van Home-Start Walcheren

No Comments Yet.

Leave a comment