Even voorstellen

Sinds 1 maart jl. heb ik Cees Lodder opgevolgd als dorpswethouder van Nieuw- en St. Joosland. Voor mij wel een beetje dubbel. Cees was een hele fijne partijgenoot en zijn plotselinge overlijden heeft ons allemaal diep geraakt.

Toen men mij vroeg om Cees op te volgen was ik wel vereerd. En ik vond het fijn dat ik daarmee ook dorpswethouder van Nieuw- en St. Joosland werd. Als raadslid (9 jaar) heb ik altijd met plezier alle dorpstafels van Nieuwland bezocht dus ik ben wel een beetje op de hoogte van het wel en wee in het dorp.
Nu iets over mijzelf. Ik ben al ruim 39 jaar getrouwd, heb twee dochters, twee schoonzoons en vier kleinkinderen en we wonen met veel plezier in de Mortiere. Ik ben geen Zeeuwse van geboorte. Mijn wieg stond in Rijswijk (ZH). Inmiddels wonen we al wel 40 jaar in Zeeland. Een heerlijke provincie waar we echt niet meer weg willen.

Voordat ik wethouder werd was ik werkzaam in het onderwijs als docente maatschappijleer aan het VMBO van Nehalennia scholengemeenschap. De overstap van een parttime baan naar meer dan fulltime wethouderschap was wel een overgang maar ik ga er helemaal voor. Ik hoop nog veel voor het dorp, maar ook voor de gemeente, te kunnen betekenen.

Carla Doorn-Roosenburg