DorpsmanagerMourijn van’t Hof
Graag stel ik mijzelf hier kort aan u voor. Mij naam is Mourijn van’t Hof en al ruim een jaar ben ik werkzaam voor de gemeente Middelburg als wijkmanager voor Nieuw en Sint-Joosland. Dat betekent dat ik jullie aanspreekpunt ben richting de gemeente Middelburg. Ik doe dit werk met veel plezier en merk steeds dat er veel energie zit in dit mooie dorp.
Zo wordt er hard gewerkt aan de Dorpstuin waar de gemeente graag bij betrokken is. Daarnaast was er in mei jl. een dorpsschouw. Dorpswethouder Rutger Schonis heeft die middag een aantal belangrijke plekken bezocht zoals het groene schoolplein en het haventje. Daarnaast was er tijd voor ontmoeting in het Dorpshuis. Ook de dorpstafel van Nieuw en Sint- Joosland wordt goed bezocht en de vergaderingen van de dorpsvereniging ervaar ik als interessant en opbouwend.
Zoals hierboven geschreven probeer ik dus voor jullie de oren en ogen te zijn richting de gemeente en andersom. Voor plannen, ideeën, vragen en andere onderwerpen zou ik willen zeggen: aarzel niet, maar neem gerust contact met mij op.
Graag tot ziens en een vriendelijke groet,