Binnenkort is het tijd voor de eerste editie van de Wegwijzer-kennisquiz! Deelname is gratis, en teams kunnen hun tanden zetten in vragen in verschillende categorieën. Later in oktober komen ook Frédérique Spigt en Roel Spanjers langs voor fijne portie rock en country.  

Het volledige programma voor seizoen 2023-2024 vindt u op theaterdewegwijzer.nl/programma

 

Zondag 22 oktober, 15:00 uur: Kennisquiz in De Wegwijzer, deelname gratis

Op zondagmiddag 22 oktober houdt Theater De Wegwijzer een gezellige kennisquiz! Toets uw kennis in verschillende categorieën, zoals theater, muziek, nieuws en nog veel meer onderwerpen. De quiz is voor jong en oud, en een team mag uit maximaal 4 personen bestaan. Hoe gemêleerder het team is, hoe meer kans op de waanzinnige Wegwijzer-quiz-overwinning, prijzen en uiteraard de eeuwige roem. Deelname is gratis, met een gratis kopje koffie of thee bij binnenkomst. Inschrijven kan via de website:https://tickets.theaterdewegwijzer.nl/ProgrammaDetail.aspx?id=40216

Deelnemers kunnen via de bestelknop maximaal 4 kaarten reserveren voor de quiz, dus één bestelling per persoon is genoeg voor één team.

 

Vrijdag 27 oktober, 20:30 uur: Frédérique Spigt & Roel Spanjers – ‘Gasoline and matches’

Frédérique Spigt en Roel Spanjers zijn inmiddels een onafscheidelijk duo. Het is een klein wonder hoe zij samen wel een hele band lijken. Spigt is één van Nederlands bekendste én herkenbaarste artiesten. En ze is inmiddels ook een behoorlijke Zeeland-kenner, dankzij een reeks ontdekkingsdocumentaires op Omroep Zeeland. Spanjers speelde in het verleden met onder anderen Luther Allison en Smokey Wilson in zowel Europa als de Verenigde Staten. In Nederland speelt hij met onder anderen JW Roy en Normaal. In ‘Gasoline and matches’ brengen Spigt en Spanjers eigen werk, country, rock, road- & Presleysongs.

 

Sfeerimpressies:

Spigt & Spanjers, ‘Hit the road Jack’: https://www.youtube.com/watch?v=1zK6mAK0fHo

Spigt & Spanjers, ‘That’s alright mama’: https://www.youtube.com/watch?v=EY0MLH2wU0c&t=55s

Documentaires van Frédérique Spigt voor Omroep Zeeland: https://www.youtube.com/playlist?list=PLNpU5SavfCodzfSqVnwZIjOxVMdqTg4Cd

Met hartelijke groet,
Trudi Wams
trudi@theaterdewegwijzer.nl

theaterdewegwijzer.nl
facebook.com/TheaterDeWegwijzer
twitter.com/DeWegwijzer