De deur staat weer open… In theater “de Wegwijzer”!

Daarrrrr gaat-ie weer! Het nieuwe seizoen in Theater De Wegwijzer staat te popelen om te beginnen. Op 1 oktober trapt Lebbis het seizoen af. En ook de rest van het programma krijgt steeds meer vorm. Zo staat Ruud Hermans op 23 oktober op ons podium en speelt Jan Rot op 6 november zijn voorstelling 'OK Boomer'. Voor het nieuwe jaar staan bijvoorbeeld de Mannen van Taal op de rol. 
Omdat lang onzeker was of we open mochten en de programmering nog steeds wordt aangevuld, valt er dit jaar geen programmaboekje op de mat. Wel zetten we alle voorstellingen zodra ze bekend zijn in het online programma, dat kunt u bekijken op www.theaterdewegwijzer.nl/programma. We hebben er ongelooflijk veel zin in! In geroezemoes bij de bar, volle zalen, lachsalvo's, her en der een traantje, applaus en samen napraten. Kortom: in alles wat theater zo mooi maakt!

Vanaf 1 oktober, wanneer onze foodtrucks weer op stal staan en de voorstellingen in ons theater eindelijk weer kunnen, gaan we ook weer afhaalmaaltijden maken op de woensdag. Die kunnen worden besteld tot dinsdagmorgen 10.00 uur. Houd hiervoor onze menupagina in de gaten.


Lebbis
De Ziel
Reeds gekochte kaarten voor Lebbis zijn nog steeds geldig.

“Lebbis toont zich in nieuwe show een meester van de omdraaiing.” (Parool)

Hans Sibbel bespreekt in De Ziel, het derde deel uit de trilogie De Bovengrens, het leven op humoristische wijze.

Als je op een mooie zomeravond naar de sterrenhemel staat te kijken, dan weet je; wij doen er totaal niet toe. Als wij er niet toe doen, rest ons maar 1 ding: doen alsof we er toe doen. En dat spelletje noemen we dan leven. Met die ziel van ons.

Volgens onderzoek van de Amerikaans arts MacDougall zou de menselijke ziel 21,3 gram wegen. Ik vind het weinig. Er is twijfel aan zijn onderzoek. Dat vind ik logisch. Het onderzoek is gedaan begin 20ste eeuw en daarna nooit herhaald. Ik snap wel waarom.
Toch wil ik het met u hebben over de ziel, wat het ook is.”
Dus dat ga ik met u bespreken en wel op uiterst humoristische wijze. Want dat bent u van mij gewend en ik heb daar zelf ook lol in. 

Dus welkom in mijn attractie. Lebbis speelt De Ziel!


We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
  Met hartelijke groet,
Trudi Wams
trudi@theaterdewegwijzer.nl


theaterdewegwijzer.nl
facebook.com/TheaterDeWegwijzer
twitter.com/DeWegwijzerNo Comments Yet.

Leave a comment