Ster Omloop van Nieuwland

Zaterdag 2 april!!!

Ster Omloop van Nieuwland:

Beste dorpsbewoners,

Wij zijn voornemens weer, als alles van de Coronaregels die dan gelden, onze wielerwedstrijd “Ster Omloop van Nieuwland” te houden op zaterdag 2 april as.

Wij snappen dat we deze wedstrijd niet zonder overlast kunnen houden, maar we willen het wel beperken, maar daar hebben we ook U hulp bij nodig.

Om 11.30 uur wordt het parcours afgesloten om de renners te laten inrijden, de wedstrijd begint om 12.00 – 13.30 uur en om 14.00 uur tot 16.00 uur. We hebben het deze keer in 2 gesplitst om het peloton kleiner te maken zodat het makkelijker moet worden om verkeer door te laten op de plaatsen waar het kan! Let ook vooral goed als u van huis moet of naar huis komt naar de aanwijzingen van de Verkeersregelaars!

Belangrijk is dat er niet geparkeerd wordt in de Veerstraat en Oude Rijksweg, dit om de renners veilig door het dorp te kunnen laten gaan, zet u auto op een plaats waar u makkelijk weg kunt als u dit van plan bent. Staat er een auto op een parkeervak in de genoemde straten, dan kunt u hier niet meer van 11.00 uur t/m 16.00 uur mee weg! Er zullen ook parkeerverboden gezet worden zodat u er aan herinnerd wordt.

Bij gevoegd een kaartje hoe de route is, ze rijden in de richting: Veerstraat/Oude Rijksweg/Langeweg/

Vlackeweg.

En de omleidingsroute, deze is dit jaar anders dan voorgaande jaren. Het is de bedoeling dat u in het dorp komt via de N254 – Sloeweg Noord/Binnendijk/

Eersteweg/Boomdijk/Molenweg/Korteweg. Dan rijd u met verkeer mee!!!! En ook zo dorp uit maar dan via de Scheldepoortstraat enz.

We hopen op u medewerking, zijn er vragen dan kunt u altijd vooraf contact opnemen met:

Ard Ridderbos

Parcours/Beveiliging

e-mail: ardridderbos@kpnplanet.nl

Ook hopen we u als dit kan van de regels op 2 april te zien om de renners aan te moedigen!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting Wielercomité Koudekerke

Organisator van Ster Omloop Nieuwland

Namens deze,

Mariska Ridderbos

Voorzitter

Route van de Ster Omloop van Nieuwland
Vanuit alle richtingen Nieuw- en Sint Joosland in!!!
Nieuw- en Sint Joosland uit, vanuit de Hoge Stelle
Nieuw- en Sint Joosland uit, vanuit Scheldepoortstraat en omgeving!!!

No Comments Yet.

Leave a comment