Kijk uit, aandacht voor volgende!!!!!

Ziet u iets verdachts???? Zet op buurtpreventie groepsapp en bel/maak melding bij de Politie

Probeer kenteken op te schrijven/fotograveren, MAAR denk aan u eigen veiligheid!!!!!

BERICHT:

Graag wil ik iets bij jullie melden (op advies van de politie) wat wellicht handig is om te melden in de buurtwhatsappgroep (ik ben daar zelf niet actief in).

Afgelopen donderdagochtend is er een opvallende situatie gebeurd bij mij thuis (Molendijk ??). Op dat moment was ik niet thuis maar waren mijn ouders aanwezig. Mijn vader was in de tuin bezig en er stopte een bruin bestelbusje. Er stapte een man uit en die gaf aan vooronderzoek te doen. Op zaterdag 12 september zou er een scootmobiel route door mijn straat gaan en op mijn hoek zou er een afstempelpunt zijn. De sponsor van deze route zou een fabrikant van pannen zijn. Hij had nog twee pannensets die verkocht konden worden voor een scherpe prijs. Mijn vader gaf aan geen pannen te hoeven hebben en mijn moeder ook niet. Deze man gaf aan een scherpe aanbieding te hebben, van €200 voor € 150 waarop mijn ouders nogmaals aangegeven geen behoefte te hebben aan pannen. Uiteindelijk verlaagde hij de prijs van €125 naar €100 waarop mijn vader akkoord is gegaan. Deze man is in mijn woning geweest, heeft de pannenset neergezet en heeft het geld aangenomen en is daarna weggegaan. Mijn ouders hebben mij dit verhaal vanavond verteld. Ik ben bij mijn buurman (nummer ??) geweest om te vragen of ze ook bij hem aan de deur waren geweest en dat was ook zo. Deze man was ook bij hem aan de deur geweest om een pannenset te willen verkopen. Echter deze man werd herkend door mijn buurman. Hij had deze man eerder getroffen op een camping vijf jaar geleden in België wat ook een apart verhaal was. Toen mijn buurman dit aangaf sprintte hij naar zijn auto en reed weg. 

Zojuist heb ik een melding gemaakt bij de politie over dit voorval. Ik kreeg het advies om dit ook te melden in de buurtWhatsAppgroep. Want wellicht zijn er meerdere mensen in Nieuw en Sint Joosland benaderd door deze man. Hij reed in een bruin bestelbusje en had een zeer vlotte babbel. Mochten er mensen meer informatie hebben of misschien een kenteken hebben geregistreerd, of is deze man ook bij u aan de deur geweest? Dan is het advies om dit te melden bij de politie.

Ingezonden door bewoonster Molendijk, dan is er nog melding binnen gekomen (waarschijnlijk zelfde persoon/groep) weet niet vanuit welke straat!!!!

BERICHT:

Die man is ook bij ons geweest in de kerkstraat daar was mijn schoonvader bezig met schilderen en vroeg vanalles en zou ook huizen in de straat verhuren en idd hij had ook pannenset over van de beurs waar hij net vandaan kwam uit gent zei hij

WEES ALLERT!!!!!!

No Comments Yet.

Leave a comment