De toekomst van onze Gemeente:

Beste Dorpsbewoners,

Zoals voor de jaarwisseling al aangekondigd, nodigen wij uw graag uit voor dialoogtafels over de toekomst van onze gemeente.

De dialoogtafels zijn op 26, 28 januari, 1 en 3 februari, steeds van 19.00-21.30uur.

Aanmelden kan via middelburg.nl/aanmelden-dialoogtafels-middelburg-2050

  • Dinsdagavond 26 januari staat in het teken van de bouwstenen Wonen, Gezonde leefomgeving, Centrumfunctie van Middelburg of Cultureel erfgoed. Meld aan voor één van deze thema’s.
  • Donderdag 28 januari kunt u aanschuiven bij ofwel Circulaire economie of Mobiliteit of Transitie van het buitengebied of de Energietransitie.
  • Op maandag 1 februari gaan de gesprekken over Onderwijs, Ondernemen, Sport en bewegen, Natuur en landschap, Klimaatadaptatie.
  • Kies voor woensdag 3 februari voor één van de volgende thema’s: Zorg en welzijn, Rust, Samenwerken en samenleven of Recreatie en toerisme.

Doemee.middelburgers.nl

Nadat u zich heeft aangemeld voor een dialoogtafel, krijgt u ook een uitnodiging voor het online participatieplatform van de gemeente Middelburg. U kunt daar nu overigens ook al terecht: surf naar doemee.middelburgers.nl.

Op dit platform kunt u volgen wat er met uw inbreng gebeurt of wanneer u weer kunt meepraten. Er staat veel informatie op, bijvoorbeeld een kennismaking met de leden van de Raad van verbinding. Doemee.middelburgers.nl zetten we nu in voor de Omgevingsvisie (Middelburg2050), maar binnenkort verschijnen er ook andere projecten waarover u mee kunt praten. U kunt zelf uw voorkeuren aangeven.

Hartelijke groet van de projectgroep Omgevingsvisie ‘Middelburg2050’

Bianca de Vlieger, Bas Kole, Wilbert Dingemanse, Tom de Koster, Pieter Meulmeester, Dennis Winne, Manon Veroude, Ruth de Bruin

Middelburg2050@middelburg.nl

No Comments Yet.

Leave a comment