Kennismaken met U

Nieuwe Dorpsmanager

Beste inwoners van Nieuw- en Sint Joosland,

Ik wil mij graag aan u voorstellen. Ik ben Marianne Meedendorp

en vanaf 1 januari 2021 de nieuwe Dorps-en Wijkmanager van Nieuw- en Sint Joosland, Middelburg-Zuid, Mortiere en Griffioen. Het stokje mag ik overnemen van Henk Huige, die deze functie tijdelijk als dorpsmanager heeft waargenomen, vanaf het moment dat Esther Verhage terugging naar de politie.

Begin vorig jaar ben ik bij de gemeente Middelburg gestart als beleidsmedewerker op afdeling Samenleving. Daar was ik o.a. betrokken bij vraagstukken rondom Wmo-hulpmiddelen, de ontwikkeling van Servicebus naar een Buurtbus met vrijwilligers, TIM (de toegang in Middelburg tot Wmo en Jeugdwet) en niet te vergeten het financieel herstelplan van de gemeente Middelburg.

Al snel hadden we in maart te maken met verschillende coronamaatregelen, waardoor mijn werk veelal vanuit huis gedaan moest worden. Voor mij was/is het soms niet eenvoudig om de weg te vinden binnen het Stadskantoor met zoveel verschillende afdelingen en medewerkers. Wanneer moet je waar en bij wie zijn? Ook voor inwoners van de gemeente Middelburg is dat niet altijd duidelijk. Mijn nieuwe functie geeft mij volop de mogelijkheid verbindingen te kunnen maken, zodat inwoners en gemeente elkaar (wel) goed weten te vinden. Heldere communicatie vanuit respect voor elkaar zijn wat mij betreft onmisbare “gereedschappen” om elkaar goed te kunnen informeren over allerlei zaken die in de wijken en dorpen spelen.

Ik heb ondertussen al kennis gemaakt met Krina de Visser, de voorzitter van de dorpsvereniging. De komende tijd hoop ik natuurlijk nog veel meer inwoners van Nieuw- en Sint Joosland te leren kennen. Misschien dat ik uw vragen niet altijd zelf (direct) zal kunnen beantwoorden, maar ik wil mij van harte inzetten voor een fijne samenwerking met elkaar.

Heeft u vragen, ideeën of wilt u iets anders met mij wilt delen, dan hoop ik dat u mij weet te vinden!

U kunt mij bereiken via de mail: m.meedendorp@middelburg.nl  

Telefonisch: 0118-675184, of mobiel: 06-54718904

Mijn werkdagen zijn van maandag t/m donderdag.

Tot slot wens ik iedereen een heel goed 2021 toe, met mooie geluksmomentjes, in goede gezondheid!

Graag tot ziens!

Een vriendelijke groet van Marianne Meedendorp

No Comments Yet.

Leave a comment