Even voorstellen,

Esther Verhage Wijkmanager.

Op 3 Februari 2020, ben ik begonnen als wijkmanager van de wijken Griffioen, Middelburg-Zuid, Mortiere en het mooie dorp Nieuw- en Sint Joosland. Ik heb de wijken overgenomen van mijn voorgangster Rianne van Iwaarden, jullie allen waarschijnlijk wel bekend.

Mijn naam is Esther Verhage en ik ben 41 jaar. Ik ben geboren in Zoutelande en heb daar tot mijn twintigste gewoond. Daarna ben ik in Koudekerke terecht gekomen. Ik woon daar al jaren met veel plezier samen met mijn man en twee kinderen. Ik sport graag, hou van gezelligheid en ben daarnaast te vinden in en om ons huis.

In 1997 ben ik begonnen bij de Koninklijke Marechaussee. Na 4,5 jaar ben ik overgestapt naar de politie en begonnen in Goes. Na 5 jaar kon ik naar Walcheren en ben ik in Middelburg gaan werken. Daar ben ik biker geweest en een paar jaar later wijkagent geworden van alle wijken aan de onderkant van het kanaal. Ik heb diverse projecten gedraaid in de wijken en was veel in contact met netwerkpartners en bewoners. De laatste 3 jaar heb ik bij de politie als wijkagent expert gewerkt. Mooi werk waarbij ik een adviserende en coachende rol had. Ik ben dus wel redelijk thuis in het wijkwerk en zie deze functie dan ook als een mooie aanvulling op mijn huidige kennis van zaken. Als politieagent ben je vooral bezig met de problematiek op het gebied van overlast of strafrecht die in een gemeente of wijk speelt en als wijkmanager ben je ook bezig met andere zaken die in een wijk leven.

Ik heb enorm zin in deze nieuwe uitdaging en hoop snel mijn weg te vinden en met zoveel mogelijk mensen en organisaties in de wijk kennis te maken. Heb je vragen dan ben ik te bereiken via de mail esther.verhage@middelburg.nl of het algemene telefoonnummer van de gemeente Middelburg.

Ik hoop tot gauw!

Esther Verhage

No Comments Yet.

Leave a comment