Even voorstellen: Rianne van Iwaarden Dorpsmaneger

Dorpsmanager voor Nieuw en St. Joosland: Rianne van Iwaarden

Even voorstellen:

Mijn naam is Rianne van Iwaarden. Sinds enkele jaren ben ik met veel plezier werkzaam als dorpsmanager voor Nieuw- en St. Joosland. Wat doet een dorpsmanager eigenlijk? Ik ben de schakel tussen de inwoners van dit mooie dorp en de gemeente Middelburg. Voor vragen, initiatieven en klachten omtrent de leefbaarheid in uw dorp, ben ik vaak het eerste aanspreekpunt.

Ik werk nauw samen met diverse bewonersgroepen, waaronder de Dorpsvereniging. Die bestaat uit gemotiveerde mensen, die zich met hart en ziel inzetten voor Nieuw- en St Joosland. Dat is mooi om te zien. Ik ervaar de samenwerking als heel positief en constructief, ondanks dat de gemeente Middelburg en de inwoners niet altijd dezelfde standpunten hebben. Ik ken de inwoners van Nieuw- en Sint Joosland als heel betrokken mensen. Om de samenwerking goed te houden, is goede communicatie van essentieel belang. Daar doe ik mijn best voor.

Het bestuur van de gemeente Middelburg heeft als wens de bewoners meer bij hun woonomgeving te betrekken. Wij vinden het belangrijk dat de bewoners kenbaar maken welke ideeën en behoeften zij hebben voor de verbetering van hun dorp. Heeft u wensen, ideeën of opmerkingen om uw dorp te verbeteren? Ik hoor het graag van u. Dat kan via onderstaande gegevens. Of ik zie u graag persoonlijk op de eerstvolgende dorpstafel!

Met vriendelijke groet,

Rianne van Iwaarden
Email: r.van.iwaarden@middelburg.nl
Telefoon: 0118 – 67 55 36 (maandag t/m donderdag)

https://www.facebook.com/middelburgsewijkmanagers

No Comments Yet.

Leave a comment