Informatie over/voor 3e Ster Omloop van Nieuwland

Nieuw- en Sint Joosland, januari 2019

Geachte bewoner van Nieuw- en St. Joosland,

Na uw volledige medewerking vorige jaar op zataterdag 7 april 2018, rekenen wij ook dit jaar weer op u! De wedstrijd zal dit jaar zijn op zaterdag 6 april, dan organiseren wij wederom de “Ster Omloop van Nieuwland”. Wij zijn er ons ter degen van bewust dat dit niet zonder overlast gepaard gaat, maar we willen dit tot een minimum beperken! De Oude Rijksweg zal gedeeltelijk afgesloten zijn voor alle verkeer vanaf
Sloehavenstraat tot Kerkstraat, in dit gebied komt de jury bus te staan met digitale tijdwaarneming ed. om deze techniek niet in de war te laten lopen kan/mag er geen verkeer over. Verder zal de route bereikbaar blijven voor verkeer, tijdens het passeren van de karavaan zal het wel tijdelijk verkeer uit veiligheidsoverwegingen afgesloten zijn en kan/zal u enige hinder ondervinden!
Tips die altijd handig zijn:
• Houd rekening met vertraging, vertrek op tijd.
• Denk aan de veiligheid van deelnemers/vrijwilligers en u zelf.
• Houd u aan aanwijzingen van Verkeersregelaars, als u die niet volgt wordt aangifte    gedaan bij de Politie!
• Kom kijken naar dit mooie evenement!
• Denk aan het op tijd verplaatsen van u auto.
• Parkeerverboden gelden vanaf 8.00 uur tot eind evenement.
• Start wedstrijd om 12.00 uur, afsluitingen/verkeersregelaars vanaf 11.00 uur.
• Wij proberen de overlast tot minimum te beperken!!!

Wilt u helpen als verkeersregelaar of iets dergelijks? Zonder u hulp kunnen we niet en als u wilt opgeven/meer informatie wil, neem contact op via onderstaande e-mail adressen!!!

Wij hopen dat u zeker komt kijken tijdens onze wedstrijd. De “Ster Omloop van Nieuwland” zal in
samenwerking worden verreden in samenwerking met TMZ er rijden de categorieën
Starters/Plaatselijke rijders, D-categorie, Amateurs en 40+. Er wordt gestart om 12.00 uur en zal duren tot ongeveer 16.00 uur.

Wilt u tijdens de wedstrijd ons helpen als verkeersregelaar? Geef je op via sterswk@gmail.com of ardridderbos@kpnplanet.nl Houd u ook onze website, onze Facebook, Twitter in de gaten voor laatste nieuws/ontwikkelingen.

Heb u na het lezen van dit bericht vragen, wat wij ons kunnen voorstellen, neem dan gerust contact met ons op via bovenstaande mailadressen, wij zullen dan u zo spoedig als mogelijk is antwoord geven. Volg voor laatste nieuws onze website, die van de Dorpsvereniging of de Facebook pagina’s van ons!.

Met vriendelijke sportgroeten
Namens het bestuur Wielercomité Koudekerke

Ard Ridderbos
Parcours en Beveiliging

Bijlage:

Kaartje met route, zie ook www.sterze.nl voor verdere informatie!

Omleiding vanaf Middelburg/Vlissingen.

Ga vanaf Sloeweg/A58 niet over Weizichtweg naar Nieuw- en St. Joosland, maar ga over de A58 en neem afslag Arnemuiden. Volg borden Nieuw- en Sint Joosland en zo komt u in het dorp!!!

 

Omleiding om uit het dorp te komen naar Middelburg/Vlissingen enz.

Ga door Scheldepoortstraat, ga rechtsaf Molendijk, rechts af Korteweg en links af Veerstraat/Weizichtweg, u komt dan op de grote rotonde uit bij Sloeweg/A58. Vervolg hier u richting die u op moet!

No Comments Yet.

Leave a comment