Deel auto’s met jouw buren in Nieuw- en Sint Joosland!

Ben jij al bekend met het begrip autodelen? Hierbij kun je jouw auto delen met anderen. Waarom? Nou, in Nederland staan ruim 8 miljoen auto’s dagelijks 23 uur per dag stil. Super onzinnig natuurlijk! Vooral omdat veel mensen geen eigen auto hebben en wel af en toe eentje zouden willen gebruiken, en omdat de productie van auto’s erg milieubelastend is.

Via het platform SnappCar kun je eenvoudig jouw auto delen met dorpsgenoten. Ook kun je zelf een deelauto huren. Dit kunnen gezinsauto’s zijn, maar ook bijvoorbeeld oldtimers, sportwagens, cabrio’s of busjes. Het laatste kan handig zijn als je gaat verhuizen.

Autodelen is super duurzaam: voor elke deelauto in jouw straat zijn 10 auto’s minder nodig op de weg. Meer ruimte dus voor groen in jouw wijk, minder CO2 uitstoot en minder files. Het is ook nog eens een leuke manier om een extra centje te verdienen.

In Middelburg zit autodelen al in de lift: tijd dus voor ons om ook deze trend op te pakken. Benieuwd geworden hoe het precies in z’n werk gaat? Bekijk hier hoe autodelen via SnappCar werkt.

No Comments Yet.

Leave a comment