4e Ster Omloop van Nieuwland

Beste dorpsbewoners,

Er is weer bijna een jaar voorbij, de voorbereidingen zijn al in volle gang voor de 4e Ster Omloop van Nieuwland, we kunnen wel zeggen dat het een jaarlijks terug kerend evenement aan het worden is waarbij we over deelnemers niet te klagen hebben!

Zaterdag 4 april as zal de wedstrijd worden gehouden op en rond Nieuw- en Sint Joosland! De start is om 12.00 uur en om 11.30 zullen er verkeersregelaars hun positie gaan in nemen en er renners gaan inrijden!

Zoals voorgaande jaren zal er in de Oude Rijksweg en Veerstraat weer parkeerverboden ingesteld worden. Vorige jaar duidde dit op enige verwarring bij bewoners, wij zetten er auto's en hun auto's mochten er iet staan i.v.m. parkeerverbod, hier een kleine uitleg!!!!Vanuit de vergunning zijn de Oude Rijksweg/Veerstraat en alle andere straten waar we de wedstrijd houden evenementen terrein. Dit houd in dat bewoners er niet mogen parkeren omdat dit onveilige situaties met zich mee brengt, de auto's/motoren die bij onze wedstrijd mee rijden/ingezet worden niet blijven staan. De chauffeurs zijn dan bv. in Dorpshuis om hun laatste instructie te volgen, nog even papieren ophalen enz. enz. tijdens de wedstrijd rijden ze mee, of worden ze naar een veilige plek gezet! Dus houd u a.u.b. aan de parkeer verboden, want als er een auto onveilig staat en deze verplaatst moet worden, kost dat onnodig tijd en geld!

De route van de 4e Ster Omloop van Nieuwland, Start op de Oude Rijksweg ter hoogte van de garages!
Omleiding om Nieuw- en Sint Joosland in. Volg dan deze route!
Als u vanuit Nieuw- en Sint Joosland dorp uit moet! Volg dan deze route
Start/Finish locatie Oude Rijksweg, zoals u ziet is stukje vanaf Sloehavenstraat/Achter de Kerk afgesloten voor verkeer, dit omdat hier de finish is, hier ligt tijdwaarneming om deze niet te veel te storen is verkeer hier over niet toe gestaan!

We zijn ons er terdege van bewust dat één en ander niet zonder overlast te organiseren is, maar houd u zich aan de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Dan kan alles in goede banen geleid worden en is de overlast zo beperkt mogelijk!

Ook zien we u graag als toeschouwer van dit evenement of als deelnemer bij de Starters en Plaatselijke rijders S/P als u enig sinds geoefend bent en eens aan een echte wedstrijd wil mee doen! Aanmelden kan via: https://fd8.formdesk.com/tmz/ster2020

Zijn er nog vragen neem dan contact op met Ard Ridderbos vanuit ons bestuur verantwoordelijk voor Parcours en Veiligheid. Mail naar ardridderbos@kpnplanet.nl of bel 06 - 51 29 73 52 Kijk ook op www.sterze.nl of op https://www.facebook.com/sterzeei/ voor de laatste up-dates over onze wedstrijd

Wij hopen op een mooi en veilig evenement met mooi weer, veel deelnemers en toeschouwers!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur Stichting Wielercomité Koudekerke

namens deze,

Mariska Ridderbos

voorzitter

Dit jaar ook weer onze Ronde Miss Myrthe v/d Baan
Overzicht van deel van de deelnemers van de editie 2019

1 Response

  1. Goedemiddag, Via Wilbert van Hurk heb ik mij opgegeven om als verkeersregelaar te komen helpen. Ik had een code toegestuurd gekregen, ik krijg deze niet verzilverd om mee te kunnen helpen, terwijl ik wel had toegezegd. Zou ik een nieuwe code toegestuurd kunnen krijgen? Met vriendelijke groet, Martin Daemen martin.daemen@gmail.com 06-25425293

Leave a comment